Pletykafészek - Élő

Moritz Leitner a Lazionál folytatja – HIVATALOS

Pár nappal ezelőtt már cikkeztek az újságok róla, mára hivatalossá vált: Moritz Leitner elhagyja a Borussia Dortmundot, és a Serie A-ban érdekelt Lazio Roma együttesénél folytatja. Mindkét klub megegyezett abban, hogy nem hozzák nyilvánosságra az átigazolás részleteit.

Michael Zorc ennek kapcsán elmondta: “szeretnénk köszönetet mondani Moritznak a kemény munkájáért, amit a BVB-ért végzett, és a legjobbakat kívánjuk neki a karrierjében, valamint sikereket az új együttesével.”

A 23 éves Leitner 2011 januárjában csatlakozott a Dortmundhoz, majd fél évre kölcsönbe került az FC Augsburghoz. 42 mérkőzést játszott a Bundesligában 2011 júliusa és 2013 júniusa között, valamint 7 Bajnokok Ligája mérkőzésen is érdekelt volt. Két évet töltött ezt követően kölcsönben a VfB Stuttgartnál, majd az előző szezonban 13 mérkőzésen játszott az első csapatban, és nyolc alkalommal öltötte magára az U23-asok mezét is.

Köszönünk mindent, Moritz! Sok sikert!

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

Barcelonából igazol újabb tehetséget a Dortmund

Újabb fiatal tehetségre csaphat le a Borussia, a klub most a Barcelona tizenhét éves csodagyerekét, Sergio Gomezt halászhatja el.