Pletykafészek - Élő

Kapcsolj ma este te is a Sport TV-re – Hajrá Laci!

A Borussia Dortmund labdarúgócsapata kedden már lezárta az évet az Augsburg elleni 1-1-es döntetlennel, de kis közösségünk még egy nagy szurkolás előtt áll! A DortmundFanatics.Hu egyik oszlopos tagja, Dorogi László – más néven Dorogi Weidenfeller – ma este egy igen komoly nyereményért száll harcba a Sport TV és a TippmixPro által közösen szervezett Tippek Csatája nevezetű játék végső fináléjában.

Szerencsére egyre többen olvassátok a DortmundFanatics.Hu cikkeit, de habár mindegyikőnk beleviszi írásaiba a saját stílusát, jellemét, azért mégsem mutatkozik meg igazán, hogy kik is bujkálnak a karakterek mögött. Elárulom a nagy titkot: ugyanolyan fanatikusok, mint ti. Azonban nekünk sem tölti ki napjaink egészét(csak úgy a kétharmadát :)) a Borussiáról szóló anyagok olvasása, hozzátok való eljuttatása. Mi is ugyanúgy ámultunk például Hosszú Katinka sikerein, de mi is megkönnyeztük a válogatott kijutását, majd szurkoltunk értük a nyári EB-n, minden héten járunk jártunk hazai bajnokikra, sőt megcsodáltuk az Atletico fejlődését, vagy a leicesteri csodát is. Van köztünk újságíró, darts-őrült és alkoholista is. Laci például az amerikai sportok megszállottja. Imádja nézni az NBA-t, az NFL-t és az NHL-t is. Nyugodtan lehet rá mondani, hogy fanatikus, hiszen képes nap mint nap hajnalokig virrasztani egy-egy rájátszás időszakában csakhogy le ne maradjon egy fontos meccsről. Ha pedig esetleg nem sikerül élőben végig izgulnia az adott összecsapást, akkor másnap már minden ismerőse tudja, hogy hősünk online elérhetetlen lesz és próbál nem találkozni az éjszakai ütközet kimenetelével, hogy munka után azt nyugodtan végignézhesse.
Ha szeretnétek Dorogi Lacit egy picit jobban megismerni, akkor ma 20:00-tól kapcsoljatok a Sport TV-re, hiszen a DortmundFanatics.Hu és a SZEGEDma munkatársa ma élő adásban csap össze az amerikai álomutazásért!

 

Három héten keresztül tartott a Tippek Csatája 2, a TippmixPro és a Sport TV amerikai sportokkal foglalkozó műsora, a Trash Talk közös játéka, amely során az egyes meccsek kimenetele mellett a feltett kérdésekre kellett tippelni, így például arra, hány pont születik majd a festékből a Portland-Oklahoma City meccs teljes játékideje alatt, vagy hány százalékkal teljesíti a harmadik kísérleteket a New England Patriots a Baltimore ellen az NFL-ben, vagy hány lövést blokkol a Chicago a New York ellen az NHL-ben. A résztvevők a Trash Talk két szakértő-műsorvezetője által vezetett csapat, a Tőrös Balázs által gardírozott Gorillák, valamint a Kovács Sándor vezette Bikák valamelyikét erősíthették, a három hét végeztével pedig a csapatok legtöbb pontot szerzett játékosai élő adásban mérik össze tudásukat a fődíjért: az egyhetes, floridai álomutazásért, Pro Bowl és NBA meccslátogatással fűszerezve. Nos, a Bikák csapatában a legjobb teljesítményt a SZEGEDma.hu munkatársa, Dorogi László szerezte, így kollégánk csütörtökön ringbe száll a fődíjért a Gorillák legjobbja ellen.

Mint a végső megmérettetés előtt kollégánk elmondta, persze készül valamelyest a csütörtöki műsorra, de tekintve, hogy bármilyen kérdést kaphatnak, ezért a helyzetet ahhoz hasonlította, mint mikor egy olyan vizsgára készül az ember, amire előre tudja, hogy lehetetlen minden elemére felkészülni. Hozzátette, nem is a nyeremény motiválja, tekintve, hogy a műsort indulása óta minden csütörtökön követi, már az is megtiszteltetés lesz számára, hogy ott lehet majd a stúdióban, és megismerkedhet a szakértőkkel és a műsorban szereplő szakírókkal – írja a SZEGEDma.

Kollégánk egész éves munkáját köszönjük meg egy nagy szurkolással, HAJRÁ LACI!

Infók róla: Kanócz Róbert

Olvastad már?

BVB – VFB | Ez nem kisasszonyfutball lesz

Gyakorlatilag minden hátralevő mérkőzése vérre megy a Borussia Dortmundnak a Bundesligában, vasárnap például Stuttgartban lehet javítani a nagyon súlyos Bayern elleni pofont.