Pletykafészek - Élő

BVB – RSCL | Újabb felkészülési találkozó előtt áll a Borussia

Ma este 18:00-kor lép pályára a Borussia Marbellában, az Estadio Municipalban, az ellenfél pedig a 10-szeres belga bajnok Standard Liége lesz.

A holland PSV elleni 4-1-es sikert követően máris újabb mérkőzés előtt áll Thomas Tuchel legénysége, hiszen a Standard ellen folytatódik az edzőtábori felkészülés. A felemás idényt futó (a hazai bajnokságban jelenleg csak a 8. helyen álló) belgákkal már találkozott korábban a BVB kétszer is, előbb 3, majd 2 góllal múlva felül ellenfelét. Érdekesség, hogy tétmeccsek során már nem ilyen sima a mérleg: az Anderlecht elleni 2 győzelem és 1-1 döntetlen-vereség még pozitív irányba billen, ám a Club Brugge ellen már gyengébb a mutató, hiszen 2 győzelem mellé 5 döntetlen és 3 vereség társul az eddigiek folyamán.

A mai mérkőzésnek ettől függetlenül is pozitívan vághat neki az együttes: a játékosállomány adott, így tehát tovább folytatható a megkezdett munka. Bár az edzőmeccsek során hangsúlyosabb szerepet kap a begyakorolt elemek éles helyzetbe való átültetése, kijelenthető, hogy nem feltartott kézzel kíván pályára lépni a Borussia sem.

Hogy ennek mi lesz az eredménye? Este 6 órakor kiderül…

A mérkőzést a német Sport1 közvetíti!

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

BVB – BMG | Védelem nélkül extra kihívás lesz az év utolsó rangadója

Nehéz helyzetben várhatja a Borussia Dortmund a Mönchengladbach péntek esti látogatását: Lucien Favre sérülés miatt nem számíthat a Diallo, Akanji, Zagadou hármasra, így kérdés, ki játszik majd Ömer Toprak mellett a védelem közepén.