Pletykafészek - Élő

HIVATALOS: Neven Subotic kölcsönben az 1. FC Kölnnél folytatja!

A nyolcszoros német bajnok Borussia Dortmund bejelentette, hogy a szezon végéig kölcsönadja Neven Suboticot az 1. FC Köln együttesének. A szerb hátvédnek 2018-ig van szerződése a Sárga-Feketékkel.

Hans-Joachim Watzke a transzfer kapcsán elmondta: “Neven és a BVB kapcsolata a mai professzionális futballban már-már különlegesnek mondható. Bár most átmenetileg távol lesz a csapattól, mindig szeretettel gondolunk rá. Dortmund most, és Dortmund lesz továbbra is Neven otthona, bármikor szívesen látjuk őt itt!”

2008-as átigazolása óta (a Mainz együttesétől érkezett) 192 Bundesliga meccsen játszott, melyek során 15 gólt szerzett, illetve 40 alkalommal lépett pályára valamely nemzetközi kupasorozatban. Mint meghatározó védő, tevékeny szerepe volt a 2011-es és 2012-es bajnoki cím megszerzésben, majd az azt követő 2012-es Német Kupa-győzelemben, illetve a 2013-as Bajnokok Ligája menetelésben, ahol a döntőig jutott a csapat.

Michael Zorc, a Borussia sportigazgatója elmondta: “Remek hozzáállásának köszönhetően hamar sikerült dűlőre jutni a kölcsön kapcsán, és annak fényében történik mindez, hogy újra magas szinten legyen képes játszani, és visszarázódjon a játékba.”

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

HIVATALOS: Sokratis Papastathopoulos az Arsenalhoz igazolt!

A pletykák valósággá váltak, Londonba teszi székhelyét a görög hátvéd.