Pletykafészek - Élő

BVB – ASM | Robbanás történt a csapat szállodájánál, elhalasztották a BL-meccset

Három robbanószerkezet robbant fel a Borussia csapatbuszának közelében amikor a csapat a Monaco elleni mérkőzésre indult kedd este. Marc Bartrát könnyű sérülésekkel kórházba szállították, a mérkőzést szerdán rendezik meg.

„Bombarobbanás volt a csapatbusznál a csapat szállodájánál. A játékosok biztonságban vannak, nincs veszély a stadionban. További információk hamarosan” – írta Twitterén a Dortmund a Monaco elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő előtt egy órával. A robbanás következtében Marc Bartra kezét megvágta a busz ablakának betörő üvege, őt könnyű sérülésekkel kórházba szállították, a csapat többi tagjának nem esett baja. Fél kilenckor az is hivatalossá vált a dortmundi rendőrség, az UEFA, valamint a két klub egyeztetése után, hogy holnap, 18:45-kor rendezik meg a találkozót.

A Signal Iduna Parkban mindeközben a monacói szurkolók  a Dortmund nevét skandálták így kifejezve együttérzésüket a csapattal és a várossal, míg a Twitteren több klub és játékos is kiállt a Borussia mellett.  A BVB játékosai együtt maradtak az incidens után, de így sem lesz egyszerű pályára lépnie holnap egyik csapatnak sem.

Infók róla: Dorogi László

Olvastad már?

Bosz: “Háromszor is megszereztük a vezetést…”

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Peter Bosz értékelte a látottakat.