Pletykafészek - Élő

Alex Isak négy góljával nyert a Borussia Dortmund

A tegnapi szuperkupa utána a Borussia Dortmund ma délután ismét pályára lépett, az ellenfél nem más volt, mint a FC Rot-Weiß Erfurt csapata.

A találkozó nem indult jól a Borussia számára, hisz Lauberbach góljával a 12. percben vezetést szerzett a hazai csapat, majd ugyan Isak szép befejezése és az impozáns teljesítményt nyújtó Beste szabadrúgásgólja révén fordított a BVB, de a félidő vége előtt Huth is betalált, ezzel egalizálva az eredményt.
Több nagyszerű helyzetet is kidolgozott a Borussia, az áttörés az 5-1. percben jött, amikor is Isak ismét betalált Subotic előkészítéséből. A svéd tini nem állt le és előbb a 60. minutumban Beste, majd a 88. percben Philipp közreműködésével ismét gólt szerzett.

A tartalékosan felálló BVB tehát impozáns eredményt ért el és mindenképpen pozitívumokkal zárta a találkozót. Több fiatal is remek teljesítményt nyújtott, külön kiemelnénk Isak, Beste és Bockhorn munkásságát.

BVB: Weidenfeller – Passlack, Toprak, Subotic, Beste – Dietz – Dahoud (Eberwein, 46), Pflücke (Serra, 76) – Bockhorn (Amenyido, 76), Isak, Philipp
Gólok: 1-0 Lauberbach (12), 1-1 Isak (Dahoud, 18), 1-2 Beste (szabadrúgásból, 21), 2-2 Huth (40), 2-3 Isak (Subotic, 51), 2-4 Isak (Beste, 60), 2-5 Isak (Philipp, 88)
Nézőszám: 14,588

Infók róla: Kanócz Róbert

Olvastad már?

BVB – SVW | Az ügyeletes gólvágók szállították az őszi bajnoki címet

Persze, ezért trófea nem jár, de már egészen biztos, hogy a továbbra is veretlen Borussia a tabella élén tölti a téli szünetet a Bundesligában.