Pletykafészek - Élő

A Real gólokat lőtt, mi nem – a mérkőzés reakciói

A Borussia Dortmund nem feltartott kézzel állt ki a Real Madrid ellen, de a játékosok mind egyetértettek abban, hogy megérdemelten veszítettek. “Nem úgy teljesítettünk, amivel megnyerhettük volna a találkozót” – mondta Nuri Sahin. A mérkőzés reakciói következnek.

Peter Bosz: “Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, és nem voltunk az ő szintjükön. Ha a támadók és a középpálya nem tud kellő nyomást gyakorolni, úgy a védelem dolga eléggé megnehezül.”

Mario Götze: “A Real gólokat lőtt, mi nem. Nem tudtuk úgy kihasználni a labdabirtoklásunk, mint ahogy szerettük volna, és nem tudtunk úgy nyomást gyakorolni a labdákkal a döntő pillanatokban. A madridiak veszélyesen játszottak, és rendületlenül törtek előre.”

Gonzalo Castro: “A Real sokkal magabiztosabb volt, és kihasználta a lehetőségeit. A második játékrész elején jól támadtunk vissza, és nagy esélyünk nyílt arra, hogy 1-1-re kiegyenlítsünk, de átjutottak rajtunk, és ők szereztek gólt. Megpróbáltunk visszavágni, de nem volt rá lehetőségünk, túl sok teret hagytunk. Az ilyen találkozókból tanulnunk kell.”

Nuri Sahin: “Megérdemelten nyert a Real Madrid. Sokkal jobban figyeltek, frissebbek voltak és többet értek a labdához. Ha nem adatik meg az a kevés szerencse, ami ilyenkor szükséges, nehéz a dolgod. Nem úgy teljesítettünk, amivel megnyerhettük volna a találkozót.”

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

BL: teljesen kiegyenlített párharc vár ránk

A Borussia a Tottenhammel találkozik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében - derült ki a hétfői sorsoláson. A továbbjutási esélyekről nehéz egyelőre nyilatkozni, de vélhetően az egyik legkiegyenlítettebb párharcot fogja látni a Wembley (vagy a felújított White Hart Lane) és a Signal Iduna Park közönsége egyaránt.