Pletykafészek - Élő

Bosz: A Real megérdemelten győzött

Peter Bosz nem akarta túlreagálni Sergio Ramos kezezését, ami büntetőhöz és piros laphoz vezetett volna 0-0-ás eredménynél. “A Real jobb volt, mint a Dortmund, és megérdemelten nyert.” – mondta el a tréner a látottak kapcsán.

Peter Bosz a kezezésről:
“El kell hogy mondjam először is, hogy megérdemelten vesztettünk. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, és nem voltunk a szintjükön, éppen ezért nem akarok erről az incidensről beszélni. Igen, ekkor 0-0 volt az állás, és egyértelmű szabálytalanság történt, de a Real jobb volt a Dortmundnál, és rászolgáltak a győzelemre.”

… a védelmi hibákról:
“Ha úgy akarsz játszani, ahogy mi tettük, szükség van arra, hogy nyomást tudj gyakorolni. A védelemmel így nem volt probléma, a csapat többi részéből eredtek a gondok. Ha a csatárok és középpályások nem tudnak kellő nyomást gyaorolni, így a védelem dolga is megnehezül.”

… a BVB esélyeiről a továbbjutást illetően:
“Még mindig négy mérkőzés van hátra, és megpróbáljuk ezeket meg is nyerni. Ami igazán fontos most, hogy mindkét meccsünket nyerjük az APOEL ellen, és meglátjuk, hogy a Real és a Spurs mire megy majd egymással.”

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

Bürki: Egy kis szerencsével meglett volna a második gól

A bvbtotal!-nak adott interjújában Bürki értékelte a kupamérkőzést és a 2017-es esztendőt is.