Pletykafészek - Élő

Reakciók: Kiábrándító, hogy nem rúgtuk meg a harmadik gólunkat

Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Borussia Dortmund, miután az Eintracht Frankfurt ellen csak 2:2-es döntetlent játszott a nyolcszoros német bajnok csapat a Bundesliga kilencedik fordulójában. Nuri Sahin és Maximilian Philipp egyetértett abban, hogy 2-0-s vezetést nem szabad elengedni.

Peter Bosz: “Korán kellett volna pontot tenni a meccs végére. Rengeteg lehetőségünk volt, 3-0-ra, vagy 3-1-re is nyerhettünk volna. Sajnos nem használtuk ki ezeket. A cserékkel a védelmünket erősítettem meg, mert a Frankfurt nagyon keményen játszott azokban a percekben, amikor a gólokat kaptuk. Számomra kiábrándító, hogy nem rúgtuk meg a harmadik gólunkat. Nem hagyhatjuk legközelebb, hogy játékban ennyire feljöjjön az ellenfelünk.”

Neven Subotic: “A Frankfurt nagyon jól játszott és megnehezítették az életünket. Sportolóként ez hatalmas kihívást jelent. Úgy gondolom, hogy a legkisebb probléma csak velünk lehetett. Az ellenfél, ahogy lehetett, összezavart minket.”

Nuri Sahin: “Ez egyszerűen nem történhetett meg velünk! Ha 2-0-ra vezetsz, akkor nem hagyhatod, hogy nyílt legyen a mérkőzés. El kell fogadnunk, hogy balszerencsések voltunk és többé ez nem történhet meg. Egy csapat vagyunk. Bürki nehéz időszakon megy keresztül és ezért mentem oda hozzá a gólom után. Csak megakartam mutatni neki, hogy mindannyian összetartunk.”

Maximilian Philipp: “Hatalmas a csalódottság bennünk. Sokkal többet akartunk tenni a harmadik gólért. 2-0 után öt percre elaludtunk és kiegyenlített az ellenfél. Ez a Bundesliga. Ez egyszerűen nem történhet meg velünk. Le kell vonnunk a tanulságokat és kedden ezeket jóvá kell tennünk. A gólom előtt Auba szabad teret biztosított számomra és így volt időm kilőni a hosszú sarkot. Több gólt is szerezhettem volna, ezért sem vagyok elégedett.”

Infók róla: Lenko Patrick

My country is the world...and my religion is to do good.

Olvastad már?

Delaney: …talán nem ez volt a legelőnyösebb oldalunk

Mind a játékosok, mind az edző elégedett volt az eredménnyel, de a teljesítmény kapcsán már …