Pletykafészek - Élő

Reakciók: Még mindig tudunk 5-0-ra nyerni, ami beszédes

A papírformának megfelelően 5-0-ra nyert kedd este a Borussia Dortmund a harmadosztályú Magdeburg ellen a Német Kupa második fordulójában. Marcel Schmelzer visszatért a szülőhazájába, ahol remek fogadtatásban részesült, és elismerően nyilatkozott a lefújás után. A csapat vezetőedzője, Peter Bosz a végeredmény ismeretében elégedett volt a látottakkal.

Peter Bosz: “Edzőként soha sem lehetsz százszázalékosan elégedett, de a kedd esti győzelemre csettinthetünk egyet. Nem volt könnyű. Kiváló hangulat volt, a közönség vezette győzelemre a csapatot. A Magdeburg végig harcolt, azonban a srácok nagyon jól kihasználták a lehetőségeket. Tudom, mi fán terem a labdarúgás, de az 5-0-s győzelem nagyon fontos volt. Ez legalább megnyugtatja a környezetemet. Dahoud megütötte a fejét, majd kórházba került. Nem tudom pontosan mi történt (Dahoudot megröntgenezték, és nincs komolyabb baja – a szerk.). További sérültünk nincs, így utazunk majd Hannoverbe és ott szeretnénk megnyerni a mérkőzést.”

Marcel Schmelzer: “Egy olyan mérkőzés volt, amelyen többet idegeskedtem, mint az elmúlt öt, hat vagy hét év alatt összesen. Különleges volt számomra, hogy a hazámban játszhattam. Egyszerűen csodás volt, hogy itt játszhattam tétmérkőzésen. A Magdeburg jelenleg a harmadosztályban szerepel, és nem hiába az sem, hogy a második helyen állnak. Nem volt egyszerű mérkőzés, és a hangulat is kiváló volt. Készen álltunk erre. Tudtuk, hogy nehéz lesz. Tény, hogy még mindig tudunk nyerni 5-0-ra, ami beszédes. Gratulálok a csapatnak.”

Infók róla: Lenko Patrick

My country is the world...and my religion is to do good.

Olvastad már?

Delaney: …talán nem ez volt a legelőnyösebb oldalunk

Mind a játékosok, mind az edző elégedett volt az eredménnyel, de a teljesítmény kapcsán már …