Pletykafészek - Élő

KOE – BVB | “Pontosan egy ilyen győzelemre volt szükségünk”

A Köln elleni találkozó után a két gólszerző és Peter Stöger nyilatkozott az Eurosportnak.

Peter Stöger: “Hihetetlenül fontos győzelmet arattunk. Nem kezdtük optimálisan a szezon második felét, sem a pontok, sem a mutatott játék tekintetében. Szerencsére sikerült nyerni, ezzel pedig ismét komolyan kell venni minket az európai kupaporondért folytatott küzdelemben. Egyértelmű, hogy ez a mai, a szív diadala volt. A győzelem az egész csapatnak jót tesz, Michy pedig minden bizonnyal ilyen bemutatkozásról álmodott.”

Michy Batshuayi: “Nagyon örülök a két gólomnak, de a legfontosabb dolog ma este, hogy sikerült nyernünk. Ez volt az első meccsem és egyáltalán nem volt könnyű. Boldog vagyok, hogy megszereztük a három pontot. Olyan magasra szeretnénk kúszni a tabellán, amennyire csak lehet és szeretnénk minden egyes találkozót megnyerni.”

André Schürrle: “Még sok mindent kell tennem, így mindegy, hogy megérdemelt volt-e a győzelem, vagy sem, de mindenképpen előre lendíthet minket ez a siker. A téli szünet óta nagyon jó formában érzem magam, készen állok arra, hogy egyre többet és többet hozzak ki magamból. A legfontosabb, hogy minél több játékperc legyen a lábaimban. Ez a mai győzelem különösen fontos volt számunkra. Összességében ez a hét már sokkal nyugodtabban telt a csapat életében, nagyon sokat beszélgettünk. Az ilyen győzelmek, mint amilyen a mai is volt, pontosan azok, amelyekre szükségünk van most ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni.”

Infók róla: Dorogi László

Olvastad már?

BL: teljesen kiegyenlített párharc vár ránk

A Borussia a Tottenhammel találkozik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében - derült ki a hétfői sorsoláson. A továbbjutási esélyekről nehéz egyelőre nyilatkozni, de vélhetően az egyik legkiegyenlítettebb párharcot fogja látni a Wembley (vagy a felújított White Hart Lane) és a Signal Iduna Park közönsége egyaránt.