Pletykafészek - Élő

Örülök az eredménynek, de lesz miről még beszélnünk – REAKCIÓK

“Természetesen örülök annak, hogy továbbjutottunk, de rengeteg dologról kell beszélnünk ezután a mérkőzés után” – mondta a Sport1-nek Peter Stöger a bergamói találkozó után. “Remek érzés, hogy én szereztem az egyenlítő találatot” – nyilatkozta Schmelzer. A mérkőzés reakciói következnek.

Peter Stöger: “Várható volt, hogy nehéz találkozóval állunk szemben, de történetesen mi tettük könnyűvé az Atalanta dolgát az első játékrészben. Nem voltunk kellően aggresszívek, és nem hajtottuk végre azt, amit előzetesen megbeszéltünk. Ilyen helyzetekben ez nem az a profi hozzáállás, amit elvárna az ember. A második játékrészre javultunk, és a cseréink remekül beváltak. Különösen büszke vagyok Marcel Schmelzerre, aki eredményes tudott lenni a végén, Marco Reus pedig megmutatta, mennyi jót jelent a játékunkra nézve. Jó az attitűdünk, és a srácok ezt többször is bemutatták. Természetesen örülök annak, hogy továbbjutottunk, de rengeteg dologról kell beszélnünk ezután a mérkőzés után.

Marcel Schmelzer: “Remek érzés, hogy én szereztem az egyenlítő találatot. Immáron minden sorozatban eredményes vagyok, és kétszer szereztem gólt jobb lábbal (nevet). Nagyon boldog vagyok, hogy továbbjutottunk, minden kétséget kizáróan ez a legfontosabb most. Az első játékrészt magunknak nehezítettük meg, de tudtuk, hogy trükkös lehet az egész játék. A bergamóiaknak alighanem ez volt a szezon legfontosabb mérkőzése, ambíciózus célkitűzéseket tártak maguk elé, de a végén nekünk jelentett előnyt az, hogy gólszerzésre voltunk késztetve.

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

BL: teljesen kiegyenlített párharc vár ránk

A Borussia a Tottenhammel találkozik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében - derült ki a hétfői sorsoláson. A továbbjutási esélyekről nehéz egyelőre nyilatkozni, de vélhetően az egyik legkiegyenlítettebb párharcot fogja látni a Wembley (vagy a felújított White Hart Lane) és a Signal Iduna Park közönsége egyaránt.