Pletykafészek - Élő

FCB – BVB | Stöger meccsben maradna a Bayernnel

A Borussia biztosan nem fog háromvédős rendszerrel kezdeni az Allianz Arénában szombaton.

“A tények magukért beszélnek: a Bayern a legjobb csapattá akar válni és ezt is csinálják. Abban reménykedünk, hogy mi legalább a második helyre odaférhetünk mögéjük, de ezt még nem értük el” – vélekedett a Borussia Dortmund mestere a szombati, Bayern elleni Bundesliga-rangadó előtt.

Stöger második alkalommal vizitál az Allianz Arénában, amióta átvette Peter Bosz munkáját Dortmundban, a Német Kupában azonban sok sikerélményben nem volt része. Ebben az idényben már néhány csapatnak sikerült megtréfálnia a bajorokat a háromvédős rendszerrel, de az osztrák tréner egyértelművé tette, hogy ő nem fogja ezt a taktikát választani, mert a kupameccsen nem jött be.

Ezzel együtt akkor a csapat csupán 2-1-re kapott ki és majdnem sikerült kiharcolnia a hosszabbítást is, de Stöger mester most csak annyit vár játékosaitól, hogy játsszanak egy jó meccset a listavezető ellen – amelyik adott esetben a salátás tálat is megszerezheti hétvégén. “Igyekeznünk kell sokat birtokolni a labdát és megtörni a ritmusukat, ez a siker kulcsa” – tette hozzá Stöger.

Infók róla: Dorogi László

Olvastad már?

Hummels: megmutattuk, mennyire erősek tudunk lenni

A Barcelona elleni döntetlen után a kiváló teljesítményt nyújtó Mats Hummels, a végül negatív főszereplő Marco Reus és Lucien Favre vezetőedző is értékelt.