Pletykafészek - Élő

Stöger: Ez egy ijedt teljesítmény volt

Peter Stöger nem válogatta meg szavait, miközben kritizálta csapata teljesítményét a sajtótájékoztatón a Bayern elleni 6-0-ás vereséget követően.

A vereségről és a különbségről: “Az eredmény és a különbség teljesen jogos. Egy kész csapatot láttunk, amelyik lecsapott a hibáinkra, belementek a párharcokba és nyomás alá helyeztek minket a győzelem érdekében. Ezek mind olyan tények, melyet nem láttam a saját csapatomból. Ijedten játszottunk, kevés konzisztenciával – és ez a védelemre különösen igaz. Azt hiszem, profitáltunk abból, hogy a Bayern jövő héten fontos mérkőzést játszik, a második játékrészre visszavettek a tempóból.”

A Bajnokok Ligájáért vívott harcról: “Ahogy játszottunk, az alapján nem meglepő, hogy vereséget szenvedtünk. Pár jó eredményt sikerült elérnünk az elmúlt hetekben, ahogy a BL-helyek egyikéért küzdöttünk. De mindig azt mondtam, hogy a végsőkig fogunk harcolni ezért, és ez kemény menet lesz. Még mindig a mi kezünkben van a sorsunk, és biztosíthatom, hogy nem így fogunk játszani a további mérkőzéseken, mint ahogy ma tettük.”

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

BL: teljesen kiegyenlített párharc vár ránk

A Borussia a Tottenhammel találkozik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében - derült ki a hétfői sorsoláson. A továbbjutási esélyekről nehéz egyelőre nyilatkozni, de vélhetően az egyik legkiegyenlítettebb párharcot fogja látni a Wembley (vagy a felújított White Hart Lane) és a Signal Iduna Park közönsége egyaránt.