Pletykafészek - Élő

HIVATALOS: Marius Wolf a Borussiához igazolt!

2023-ig kötelezte el magát a BL-résztvevő Borussia Dortmunddal Marius Wolf. A 23 éves, mindkét szélen bevethető középpályás a kupagyőztes Eintracht Frankfurttól érkezett.

6 találat és 11 gólpassz 34 tétmérkőzésen – ez jellemezte a most befejeződött szezonját Wolfnak, aki a végén a Német Kupát is a magasba emelhette az Eintracht Frankfurt színeiben. Michael Zorc, a Borussia sportigazgatója azt nyilatkozta a 23 éves játékos igazolása kapcsán: “Marius Wolf egy rendkívül sokrétű játékos, aki remek perspektívákat kínál a csapat számára. Az ő atletikussága és mentalitása tökéletessé teszi a Borussia Dortmund számára.”

A játékos maga is izgatottan várja a közelgő munkát: “Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy klubban bizonyíthatom tudásomat. A célom nem más, mint hogy sikeres legyek a Dortmunddal az elkövetkező években, és ha lehetséges, akkor címet, címeket nyerjünk.”

Marius Wolf július elejétől csatlakozik a csapathoz, és kezdi meg felkészülését a 2018/19-es szezonra. Bár hivatalos árat nem közöltek, a Transfermarkt adatai szerint 5 millió euróba került a német középpályás.

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

HIVATALOS: Erik Durm a Huddersfield Town csapatához igazolt!

2014 világbajnoka a szigetországban folytatja pályafutását sérüléséből visszatérve.