Pletykafészek - Élő

HIVATALOS: Gonzalo Castro a VfB Stuttgarthoz igazolt!

A Bajnokok Ligája-résztvevő Borussia Dortmund és a VfB Stuttgart megállapodott Gonzalo Castro átigazolásáról. A 31 éves középpályás 2021-ig írt alá a svábokkal, a transfermarkt.com adatai szerint 5 millió eurós vételár ellenében.

Castro a Bayer Leverkusentől érkezett a Dortmundba 2015 nyarán, ahol 72 bajnoki mérkőzésen vett részt 3 év alatt, 6 gólt és 15 gólpasszt jegyezve. A BL-ben és EL-ben 21 mérkőzésen kétszer talált be, a Német Kupában négyszer zörgette meg a hálót 13 fellépése alatt.

Michael Zorc az átigazolás kapcsán megköszönte Gonzalo Castro dortmundi munkáját, és a legjobbakat kívánta neki stuttgarti pályafutásához.

Az érintett így nyilatkozott: “Három remek év a Dortmundban, és most egy új kihívás, amiért szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik lehetővé tették a váltást számomra. Szintén köszönettel tartozom a szurkolók felé is támogatásukért: a 2017-es kupagyőzelem és a dortmundi atmoszféra örökké emlékezetes marad a számomra. Most izgatottam várom a Stuttgarttal induló kalandot, ahol ismételten felelősségteljes szerepkörben számítanak majd rám.”

Köszönjük az elmúlt három évet, Gonzalo! Sok sikert kívánunk!

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

Kobel volt a kulcsembere a brusztolós találkozónak – a mérkőzés érdekességei

Eső vize mosta Bajorország földjét, és elmosta a Dortmund előnyét is, miután az Augsburg kemény …