Pletykafészek - Élő

Rode hihetetlenül boldog a visszatérése kapcsán – REAKCIÓK

Sebastian Rode majdnem egy évet követően tért vissza a pályára sérüléséből, és győzelemmel “debütált” az Austria Wien elleni 1-0-ra megnyert találkozón. “A fájdalom megszűnt, hihetetlenül boldog vagyok!” – mondta a középpályás. Lucien Favre új csapata teljesítményét rendben látta. A mérkőzés reakciói következnek.

Lucien Favre: “Rendben volt. Ez egy barátságos találkozó volt két különböző csapat között, rengeteg fiatal játékossal. Természetes, hogy még rengeteg munka áll előttünk – és éppen ezért még mindig nagyon korai következtetéseket levonni a csapatról. Volt egy pár tiszta gólszerzési lehetőségünk, különösképp az első félidőben. Az amerikai túra előtt még egy edzésterminus vár ránk, amit további négy követ Dortmundban hétfőn és kedden.”

Sebastian Rode: “Nagyon boldog vagyok, hogy közel 1 évnyi sérülés után újra értékes percek kerültek a lábamba a pályán. Ez egy kemény teszt volt, és egy fárasztó hét: az Austria Wien előrébb tart a felkészülésében, mint mi, és élénkebbek is voltak. De úgy gondolom, jól teljesítettünk, és ez egy jó teszt volt mind a csapat, mind a magam számára is. A fájdalom megszűnt, hihetetlenül boldog vagyok!”

Marwin Hitz: “Voltak jó pillanataink, de látható, hogy vannak dolgok, amikben fejlődnünk kell. Az is tiszta, hogy minőséget képvisel a csapat, és vannak játékosaink, akik egyéni képességeiknek hála egy az egy elleni szituációkban eredményesek. Rengeteg munka áll előttünk, hétfő óta most találkoztunk újra a labdával.”

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

BL: teljesen kiegyenlített párharc vár ránk

A Borussia a Tottenhammel találkozik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében - derült ki a hétfői sorsoláson. A továbbjutási esélyekről nehéz egyelőre nyilatkozni, de vélhetően az egyik legkiegyenlítettebb párharcot fogja látni a Wembley (vagy a felújított White Hart Lane) és a Signal Iduna Park közönsége egyaránt.