Pletykafészek - Élő

BL | Watzke optimistán várja a csoportmeccseket

Lucien Favre elfogadja a kihívást, Hans-Joachim Watzke izgatottan várja a Bajnokok Ligája meccseket, mert nagyon kiegyenlített csoportba került a Dortmund. Sorsolás utáni reakciók.

Hans-Joachim Watkze: “Nagyon izgalmas a dolog, mert nagyon kiegyenlített csoportba kerültünk. A célunk nem lehet más, mint az, hogy Karácsony után is versenyben legyünk a BL-ben, nehéz ellenfelekkel fogunk játszani, de nagyon optimistán állunk a feladathoz.”

Michael Zorc: “Nagy kihívásokat tartogat számunkra ez a csoport. Úgy látszik, hogy a sorsolás szeszélye folytán évről-évre ellátogathatunk Madridba, ezúttal azonban nem a régi ismerős Reallal találkozunk. Bruges nagyon jó helyszín abból a szempontból, hogy a szurkolóink könnyen és gyorsan el tudnak utazni az idegenbeli mérkőzésre is. Alig várjuk, hogy elkezdődjön az európai kupasorozat.”

Lucien Favre: “Kemény sorsolás, nehéz ellenfelekkel. Különösen az Atlético emelkedik ki, Diego Simeone csapata egyrészt nagyon tapasztalt a BL-ben, másrészt egy pokolian jól szervezett gárda. Aztán itt van ugye a Monaco, akik kiütötték a Manchester City-t két évvel ezelőtt és eljutottak az elődöntőig. A Bruges talán kicsit kilóg a sorból, de kétségem sincs afelől, hogy egy remek teljesítményre képes csapat, ráadásul aki figyelemmel kísérte a nyári labdarúgó-világbajnokságot, nagyon is jól láthatta, hol tart jelenleg a belga labdarúgás. Nagy kihívás előtt állunk, de elfogadjuk ezt.”

Marco Reus: “A feladat, ami előttünk áll, minden, csak nem egyszerű. Ennek ellenére megvan a képesség a csapatban ahhoz, hogy felnőjön ehhez a feladathoz. Izgalmas ellenfeleket kaptunk, izgatottan várjuk a csoportkört.”

Infók róla: Dorogi László

Olvastad már?

Odaajándékoztuk a gólokat – a mérkőzés reakciói

Mind a tréner, mind a játékosok arra reflektáltak az Augsburg elleni 2-1-es vereség után, hogy …