Pletykafészek - Élő

BVB – SGE | Bürki: jó hangulatban utazhatunk Belgiumba

Abdou Diallo, Marius Wolf és Paco Alcacer is első ízben talált be a Dortmund színeiben, két gólszerző meg is szólalt a lefújás után.

Marcel Schmelzer: Az eddig lejátszott három Bundesliga meccsünk közül egyik sem volt éppen könnyű. Egyelőre nem úgy megy a játék, ahogy azt szeretnénk, senkit nem szabad, hogy elvakítson a Lipcse ellen aratott nagyobb arányú győzelem. Ahogy a mester is mondja, időre van még szükségünk, szemmel látható, hogy egy új koncepció szerint futballozunk és bizonyos szegmenseit még el kell sajátítanunk, hogy jól menjen a játék.

Abdou Diallo: A gólomat megelőző szituációt már sokat gyakoroltuk edzéseken, ilyenkor mindig a hátsó kapufától kell a szöglet irányába mozognom. A gól után megláttam a szurkolókat, fantasztikus érzés volt. A Frankfurt egy jó csapat, megnyerték tavaly a Német Kupát és az Európa-ligában fognak futballozni. Mindent egybevetve, nagyon fontos győzelmet arattunk.

Marius Wolf: Személy szerint nagyon boldog vagyok, hogy a saját stadionunkban, a saját szurkolótáborunk előtt tudtam megszerezni az első gólomat sárga-feketében és természetesen boldog vagyok, hogy sikerült nyernünk. Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, a bekapott gól viszont elég szerencsétlen körülmények között született. Megérdemeltük a győzelmet, nagyon fontos volt, hogy sikerélménnyel vágjunk neki az előttünk álló feladatoknak.

Roman Bürki: Nagyon nehezen tudtunk helyzeteket kialakítani, egyszerűen túl lassan járattuk a labdát. Ennek ellenére jó meccset játszottunk, gyorsan reagáltunk a bekapott gólra és megérdemelten szereztük meg másodjára is a vezetést. A támadójátékunkon viszont még van mit javítani a következő időszakban, ám jó érzésekkel utazhatunk Bruges-be.

Infók róla: Dorogi László

Olvastad már?

Favre: Bárki, aki a kezezést ilyen helyzetben befújja, az nem ért a futballhoz

Sebastian Kehl csalódott volt amiatt, hogy a csapat képtelen volt több lehetőséget teremteni a Schalke …