Pletykafészek - Élő

Ez nem ért piros lapot! – A mérkőzés reakciói

A mérkőzés utáni értékelés során a Dortmund játékosai egyöntetűen azon a véleményen voltak, hogy Abdou Diallo kiállítása jogtalan volt. A játékosok és a vezetők is kritizálták a teljesítményt. A mérkőzés reakciói következnek.

Marco Reus: “Semmiképpen sem ért piros lapot. Abdou egyértelműen előbb ért a labdához, és fejelte vissza a kapusnak. Nem szoktam ítélkezni  egy véleményes szituációban, de úgy gondolom, a videóasszisztens tévedett. Mindenki a stadionban látta, hogy ez nem piros lapot érő megmozdulás volt.”

Christian Pulisic: “Jól kezdtünk az első negyed órában, de utána ellehetetlenült a helyzetünk. A Hoffenheim gólt lőtt, mi meg csak próbálkoztunk és próbálkoztunk. A piros lap rosszul ért minket, de végül egyenlítettünk.”

Lucien Favre: “Nem ért pirosat a szabálytalanság. Teljesen jól játszottunk az első 25 percben, ez azonban nem tartott ki tovább. Minden labdavesztés egy újabb veszélyes kontrát nyitott meg a Hoffenheim előtt. A 60. percet követően ébredtünk fel újra és kezdtünk megint előre játszani, és javult is a helyzetünk. A pirosat követően mindenki azt hitte, nekünk végünk, de mégis vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. Az 1-1-es eredménnyel elégedettek lehetünk, ezt tudjuk nagyon jól.”

Michael Zorc: “Nehéz a közönség viselkedésével elszámolni: a legjobb az, ha beszélünk róla, természetesen. A Hoffenheimmel beszéltünk a mérkőzés kezdetén arról, hogy kísérletet tegyünk az indulatok visszaszorítására. A klub nevében is elnézést kérünk azért, amit a mérkőzésen láthattunk.”

Infók róla: Jakó Róbert

Olvastad már?

Favre: Bárki, aki a kezezést ilyen helyzetben befújja, az nem ért a futballhoz

Sebastian Kehl csalódott volt amiatt, hogy a csapat képtelen volt több lehetőséget teremteni a Schalke …