Pletykafészek - Élő

ASM – BVB | “Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült megnyernünk a csoportot”

A Monaco elleni BL-meccs után a sérüléséből visszatérő Marcel Schmelzer, Mario Götze és Marwin Hitz nyilatkozott.

Marcel Schmelzer: Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült megnyernünk a csoportot. A második félidőben kissé leemeltük a lábunkat a gázpedálról, aminek következtében a Monaco vissza tudott jönni a meccsbe. Ez okozott némi problémát, de aztán szerencsére sikerült megszereznünk a második gólunkat is. A meccs előtt a mester felhívta a figyelmünket arra, hogy a franciák ott fognak loholni a nyakunkon és meg fognak próbálni középen támadásokat vezetni, ami megnyitotta előttünk a lehetőséget a széljátékunk kihasználására. Majdnem két hónapot kellett kihagynom sérülés miatt, ezért nagyon kemény meccs volt ez számomra, ugyanakkor nagyon élveztem is. Minden elismerésem a csapattársaimé, megmutattuk, hogy miért is vagyunk ilyen erősek ebben a szezonban. Azok a játékosok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, sosem fogják fel büntetésként ezt a helyzetet és amikor játszhatnak mindent megtesznek a csapatért.

Mario Götze: Ha teljes egészében nézzük ezt a meccset, azt kell mondanom, megérdemeltük a győzelmet. Az meg csak még édesebbé teszi a győzelem ízét, hogy ezzel a csoportot is sikerült megnyernünk. Most nagyon pozitívan alakulnak a csapat dolgai, ami pedig engem illet, igyekszem mindig a legjobbamat nyújtani. Természetesen én is szeretnék gólokat szerezni és gólpasszokat adni, de tudom, hogy idővel ezek is meg fognak érkezni. Védekezésben és támadásban egyaránt kemény munkát végzünk, ezért vagyunk ilyen sikeresek idén.

Marwin Hitz: Ez egy tökéletes hét volt. Fontos, hogy sikerült nyernünk. Külön öröm, hogy gólt sem kaptam és ezzel megnyertük a csoportot is. Nem is kívánhatnék többet.

Infók róla: Dorogi László

Olvastad már?

Favre: Bárki, aki a kezezést ilyen helyzetben befújja, az nem ért a futballhoz

Sebastian Kehl csalódott volt amiatt, hogy a csapat képtelen volt több lehetőséget teremteni a Schalke …