Elveszítettük a koncentrációnkat – REAKCIÓK

Szerző: | 2019. feb. 14. | Nyilatkozatok

Felemás érzésekkel nyilatkoztak a Borussia Dortmund játékosai a Tottenham elleni (3-0) BL-nyolcaddöntő után – akadt, aki szerint a következetesség hiányzott, és volt olyan is, aki a koncentráció hiányát hozta fel a vereség okaként.

Roman Bürki: “Az első félidőben csak egy lehetőségünk volt, a másodikban szinte semmi. Ha egy robusztus csapat ellen játszunk, akkor nehézségeink vannak, mert nem tudunk ellenük mit csinálni. Már néhány héttel ezelőtt ütemszerűen kapjuk a gólokat, ami nem egyszerű és nem érdemtelen. Kevésbé uraljuk a mérkőzést, nem vagyunk figyelmesek, és határozottabban kell védekeznünk. Ezt már az edzésen el kell kezdenünk, és mindenképpen javítanunk kell.”

Mario Götze: “A második félidőben nagyon gyorsan gólt kaptunk, ami kicsit kizökkentett a nyugalmunkból. A második gól a lefújás előtt természetesen eléggé elkeserítő volt. Ha az első félidőt megnézzük, akkor voltak lehetőségeink, és viszonylag kiegyensúlyozottak voltunk, jól álltunk, de egy ilyen apró dolog szokott dönteni. Egy vagy több szituációban hiányzott a következetességünk, és ez nem működött. Vissza kell térnünk a helyes útra, mivel hétfőn lesz a következő mérkőzésünk.”

Jadon Sancho: “Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a Tottenham nem ért utol minket. A második félidőben kicsit elveszítettük a koncentrációnkat majd ilyen gólokat kaptunk. Nagyon örülök, hogy a családom és a barátaim előtt játszhattam, hiszen nem láthatom olyan gyakran őket, mivel Németországban játszom. Továbbra is keményen fogunk edzeni, és remélhetőleg a visszavágón gólokat fogunk szerezni.”