Pletykafészek - Élő

Micsoda elismerés: Zagadou a forduló válogatottjában!

Dan-Axel Zagadou bekerült az előző Bundesliga-forduló válogatottjába a Kickernél. A fiatal védő kiváló játékkal és góllal járult hozzá csapata sikeréhez.

A Borussia Dortmund francia korosztályos hátvédje, Dan-Axel Zagadou kiváló teljesítménnyel járult hozzá, hogy a sárga-feketék három pontot otthon tartották a Peter Bosz vezette Bayer Leverkusen ellen a Bundesliga 23. fordulójában.

Zagadou a Kicker osztályzatai közül a második legjobbat (2) kapta. Hasonló értékelésben részesült a Werder Bremen középpályása, Josuha Guilavogui és a Freiburg játékosa, Vincenzo Grifo is.

A 19 éves védő kezdőként játszotta végig a Bayer Leverkusen elleni rangadót, és megszerezte idei első bajnoki gólját: a 28. percben Sancho próbára tette Hradeckyt, majd Weigl csapott össze Tah-val veszélyes pozícióból. Az ebből következő szögletet Sancho tekerte be középre, majd az ott álló Zagadou juttatta előnyhöz a Borussiát, ellőve a labdát a kapus mellett a 30. percben.

Zagadou a szezonban eddig 17 tétmeccsen játszott, és egy gólt rúgott.

Infók róla: Lenko Patrick

My country is the world...and my religion is to do good.

Olvastad már?

HIVATALOS: Thorgan Hazard a Dortmundhoz igazolt!

A Borussia Dortmund hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Mönchengladbach középpályását, Thorgan Hazardot, aki 2024 nyaráig írt alá.