Pletykafészek - Élő

HIVATALOS: Nico Schulz a Borussiához igazolt!

A nyolcszoros német bajnok Borussia Dortmund hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a ligarivális Hoffenheim válogatott hátvédjét, Nico Schulzot. A 26 éves védő 2024. június 30-ig írt alá a klubnál.

“Nico Schulz egy védekező játékos, aki az elmúlt években egyre jobb és jobb teljesítményt nyújtott, így sokat profitálhatunk tudásából, teherbírásából, tempójából és dinamizmusából. Egy ilyen játékos harci szellemét minden csapat elbírja, garanciát jelenthet a sikerre!” – mondta a Borussia Dortmund sportigazgatója, Michael Zorc.

A berlini születésű Schulz a Bundesliga egyik leggyorsabb játékosa – 35 kilométer per órával “száguldozott” a pályán – az elmúlt szezonban egy gól és hat gólpassz fűződött a nevéhez, és Lucien Favre sem ismeretlen számára: már dolgozott a svájci tréner keze alatt Mönchengladbachban.

“A Borussia Dortmund egy topcsapat, amelyik olyan futballt játszik, ami illik a stílusomhoz. Úgy gondolom, a játékommal segíteni tudom a csapatot, és közösen remek eredményeket érhetünk el.” – hangsúlyozta Schulz.

Az átigazolási díjat nem hozta nyilvánosságra a két klub.

Infók róla: Lenko Patrick

My country is the world...and my religion is to do good.

Olvastad már?

Horst Köppel rekordját szárnyalta túl Jadon Sancho – A mérkőzés érdekességei

Hiába vezetett kétszer is, birtokolta 60%-ban a labdát és nyerte meg 56%-ban párharcait a Dortmund, …