Pletykafészek - Élő

Schulz: “Szeretném megragadni az alkalmat”

A Borussia Dortmund hatszoros német válogatott hátvédje, Nico Schulz az Instagram-oldalán búcsúzott el az eddigi klubjától, a Hoffenheimtől.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Borussia Dortmund szerződtette a Hoffenheim német válogatott hátvédjét, Nico Schulzot. Sajtóhírek szerint a 26 éves védőért 30 millió eurót fizetettek a sárga-feketék. A vesztfáliai klub legújabb szerzeménye a közösségi oldalán köszönt el a korábbi csapatától.

“Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a Hoffenheimnek, és a szurkolóknak az elmúlt két évben nyújtott támogatásért. Nagyszerű időszakot töltöttem Hoffenheimben. Jól éreztem magam a klubban, valamint jól kijöttem a kollégáimmal és az egész csapattal. Ez idő alatt mind személyesen, mind sportolóként is továbbfejlődtem, és már most várom a következő lépést a karrieremben. Köszönöm Hoffenheim.” – írta Schulz az Instagramon.

Schulz a nemrégiben véget ért szezonban 37 tétmeccsen lépett pályára, két gólt szerzett és kilenc gólpasszt jegyzett.

Infók róla: Lenko Patrick

My country is the world...and my religion is to do good.

Olvastad már?

Hazard: “A Dortmund csodálatos szurkolókkal rendelkezik”

A Borussia Dortmund második nyári szerzeménye, Thorgan Hazard nyilatkozott a klub hivatalos YouTube-csatornájának, amelyben személyes céljairól, és élményeiről beszélt.