Hazard: “A Dortmund csodálatos szurkolókkal rendelkezik”

Szerző: | 2019. máj. 22. | Nyilatkozatok

A Borussia Dortmund második nyári szerzeménye, Thorgan Hazard nyilatkozott a klub hivatalos YouTube-csatornájának, amelyben személyes céljairól, és élményeiről beszélt.

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy Thorgan Hazard a Borussia Dortmund második nyári igazolása a német válogatott védő, Nico Schulz után. A 26 éves, 21-szeres belga válogatott középpályás először nyilatkozott a csapat hivatalos YouTube-csatornájának.

“A Dortmund egy hatalmas klub, csodálatos szurkolókkal rendelkezik. A vezetőedzőt ismerem, hiszen a Borussia Mönchengladbachban már dolgoztunk együtt. Boldog vagyok, hogy itt lehetek és remélem, együtt meg tudjuk nyerni a Német Kupát és a bajnoki címet, amit minden szurkoló és játékos egyaránt szeretne. Remélem, hogy gólokkal tudom segíteni a csapatot a céljai elérésében” – kezdte Hazard a klubhonlapon lévő nyilatkozatát.”

“Pillanatnyilag nincsenek jó emlékeim a stadionról – azt hiszem, mindig vereséget szenvedtünk itt. Remélem ez most megváltozik. A stadionban uralkodó légkör ennyi szurkolóval, azt gondolom a legjobb Európában. Bízom abban, hogy velem együtt sikerül nyerni.”