Brandt: Tudtam fejben, hogy Dortmundban továbbfejlődhetek”

Szerző: | 2019. máj. 22. | Nyilatkozatok

Eseménydús napon van túl a Borussia Dortmund, hiszen szerdán két támadót is bejelentettek a sárga-feketék: előbb Thorgan Hazard szerződtetése vált hivatalossá, majd alig négy órával később Julian Brandtot is megszerezte a vesztfáliai klub.

A harmadik nyári szerzemény, a 23 éves Brandt osztotta meg első gondolatait a csapat hivatalos YouTube-csatornájával.

“Sok játékost ismerek már a német válogatottból, és fiatalkorunkban is együtt játszottunk. Nagyon motivált vagyok és optimistán tekintek a következő szezon elé, és a mai naptól a csapatra is. Személyesen szeretnék továbbfejlődni, ez volt az egyik fő ok, amiért ideigazoltam. Egy kicsit olyan típus vagyok, aki ösztönből hoz döntéseket. Tudtam fejben, hogy itt Dortmundban valóban fejlődhetek. Ahogy említettem, szeretnék személyesen továbbfejlődni, és ehhez a következő lépcsőfok adott, hogy újabb feladatokat hajtsak végre, új dolgokat megismerjek, és itt biztosan jó kezekben leszek” – kezdte Brandt a BVB hivatalos YouTube-csatornájának adott nyilatkozatát, majd kitért a Signal Iduna Parkra, a drukkerekre és a céljaira.

“Természetesen a stadion gigantikus méretű, az egyik legnagyobb Németországban. A szurkolók mindig csodálatosak, a játékosok a hagyományoknak megfelelően támadó futballt játszanak, amihez nagyon sok szép és pozitív emlékek fűződnek.”

“Mindegy melyik mérkőzésen leszel sikeres: legyen az Bajnokok Ligája vagy Bundesliga, mindegyiken harcolnod kell, ha a csapat része vagy.” – tette hozzá a 24-szeres német válogatott szélső.