Pletykafészek - Élő

Kagawa távozik, két angol csapat érdeklődik iránta

A Borussia Dortmund japán középpályása, Shinji Kagawa a kölcsönszerződése lejártával elbúcsúzott a török Besiktastól. Sajtóhírek szerint Lucien Favre vezetőedző nem számít rá, akinek új klub után kell nézni.

Shinji Kagawa vasárnap végleg elbúcsúzott a június végén lejáró kölcsönszerződése után a török élvonalbeli Besiktastól, és bejelentette, visszatér a Borussia Dortmundhoz.

A Ruhr Nachrichten információi szerint a 30 éves japán középpályás nem szerepel a szerződéshosszabbítás előtt álló Lucien Favre elképzeléseiben, így Kagawának vélhetően új csapat után kell néznie annak ellenére, hogy a szerződése 2020. június 30-ig érvényes a Dortmundnál.

A lap hozzáteszi, Kagawának hatalmas fizetési igényei vannak, amit a klub nem tud neki megadni, és ezért megválnának tőle.

A Ruhr Nachrichten úgy tudja, hogy Kagawa iránt a Premier League-ben szereplő West Ham és az Everotn érdeklődik.

Kagwa a szezon végéig játszott kölcsönben a Besiktastnál, ahol 14 tétmeccsen lépett pályára, négy gólt rúgott és két gólpasszt jegyzett – csapatával pedig a második helyen végzett a bajnokságban.

Infók róla: Lenko Patrick

My country is the world...and my religion is to do good.

Olvastad már?

HIVATALOS: Nico Schulz a Borussiához igazolt!

A Borussia Dortmundban folytatja pályafutását a Hoffenheim német válogatott hátvédje. Nico Schulz 2024 nyaráig írt alá az új klubjánál.