Pletykafészek - Élő

Címkék listázva: Arsenal

HIVATALOS: Sokratis Papastathopoulos az Arsenalhoz igazolt!

A pletykák valósággá váltak, Londonba teszi székhelyét a görög hátvéd.

Elolvasom

Sokratis Angliába tart

Sokratis édesapja egy görög rádióállomásnak ismerte el, hogy fia az Arsenalnál folytatja pályafutását, sőt, egyes hírek szerint már a kötelező orvosi vizsgálatokon is átesett a londoni klubnál.  Azt is hozzátette, hogy az Ágyúsok már két évvel ezelőtt is szerette volna leigazolni Sokratist, de a Manchester United részéről is volt érdeklődés, hiszen a Vörös Ördögök remek kapcsolatot ápolnak a Borussiával, de …

Elolvasom

Pierre-Emerick Aubameyang az Arsenalhoz igazolt – HIVATALOS

A gaboni gólvágó körüli hírek végére pont került, Londonban folytatja pályáját Aubameyang.

Elolvasom

Szüksége van-e a Dortmundnak Olivier Giroud-ra?

Sokan ódzkodnak a francia támadó életkorától és játékstílusától a Borussia szurkolók közül, pedig lehet, hogy pont egy ilyen csatárra van szüksége a Stöger-féle Dortmundnak. Aubameyang vs. Giroud, lendületes támadójáték vs. letámadásokra építő, de megfontolt támadásépítés. Elemzésünk következik!

Elolvasom

35 millió font és Olivier Giroud – Ennyit adna az Arsenal Aubameyangért

Több brit portál is megerősítette, hogy az Ágyúsok hajlandóak lennének egy 35 millió fontos ajánlatot tenni a gaboni támadóért, ezen felül Olivier Giroud-t is bevonnák az üzletbe. Bár Arsené Wenger tart Aubameyang fegyelmezetlenségétől, de a hírek szerint a Dortmundtól elhappolt játékosmegfigyelő Sven Mislintat meggyőzte a francia trénert a támadó átigazolásáról.

Elolvasom