Pletykafészek - Élő

Címkék listázva: Német Kupa

Tizedik egymást követő győzelem, tizedik hátrányból fordítás a Mönchengladbach ellen

A Dortmund nézettségi rekordot döntött a Német Kupában a legjobb 16 közé való jutás során. A Sárga-Feketék 2-1-re győzték le a Mönchengladbachot 79.800 néző előtt, ami a második fordulók valaha volt legnagyobb nézői száma a Kupában. A mérkőzés érdekességei következnek. Győzelmi sorozat: Ez volt a 10. egymás utáni győzelme a BVB-nak a Gladbach-kal szemben, akik a kupameccs előtt 11 nappal …

Elolvasom

Brandt: az ilyen győzelmek, mint ez is, összehozzák a csapatot

Hátrányból fordítva sikerült legyőznie a Borussia Mönchengladbachot a BVB-nek a Német Kupában, ezzel a fekete-sárgák bejutottak a legjobb tizenhat közé. A lefújást követően a találkozó legjobbja, Julian Brandt, valamint Lucien Favre vezetőedző és Lukasz Piszczek értékelt.

Elolvasom

Julian Brandt és tíz perc futball továbbjutást ért a kupában

Hátrányból fordítva aratott győzelmet a BVB a Bundesligában listavezető Mönchengladbach ellen és bejutott a legjobb 16 közé a Német Kupában. Julian Brandt eddigi legjobb meccsét játszotta fekete-sárgában.

Elolvasom

Nálunk a hazai pálya előnye, ezt érvényesítenünk is kell – Zorc

Ha a Borussia Dortmund el kívánja érni célját azzal, hogy bejut a legjobb 16 közé a Német Kupában, úgy le kell győzniük a bajnoki listavezető Borussia Mönchengladbachot. Ha ez sikerül, akkor elmondhatják magukról, hogy 11 mérkőzés alatt 10-szer is legyőzték ellenfelüket. A Bundesligában 11 napja találkoztak, akkor egy szoros, kemény küzdelmekkel tarkított hazai bajnokin győztek 1-0-ra a Sárga-Feketék. A feladat …

Elolvasom

Reus: Egy irányba kell húzzon a szívünk, és látszódnia kell az akaratunknak, hogy győzhessünk

A két Borussia (a Dortmund és a Mönchengladbach) már százhúzszor nézett farkasszemet egymással. Ezen a hosszú úton azonban csupán kétszer találkoztak eddig egymással a Német Kupában. Szerda este harmadik alkalommal fog a két német óriás csatát vívni egymással, és először fordul elő, hogy a Dortmund lesz hazai környezetben. Valahányszor a Borussia Dortmund és a Borussia Mönchengladbach találkozott egymással a Német …

Elolvasom

Német Kupa | Félgőzzel is átlépte a Dortmund az Uerdingent

Lucien Favre csapata bejutott a legjobb 32 közé a Német Kupában, miután péntek este 2-0-ra legyőzte a Kevin Grosskreutz-cal felálló harmadosztályú KFC Uerdingent.

Elolvasom

Favre: továbbjutottunk és csak ez számít

Nem volt híján drámai jeleneteknek a Greuter Fürth-Borussia Dortmund Német Kupa találkozó, de két kései góllal előbb a hosszabbítást, majd a továbbjutást is kiharcolta a BVB. Lucien Favre az ellenfelet dicsérte mérkőzés után sajtótájékoztatóján, amelyre rá is szolgált a másodosztályú csapat.

Elolvasom

Reus: koncentráljunk a pozitív dolgokra

Kiszenvedte a továbbjutást a Greuter Fürth otthonában a Borussia Dortmund a Német Kupa első fordulójában, Marco Reus és Roman Bürki értékeltek röviden a mérkőzés után.

Elolvasom

Német Kupa: nem ilyen szezonkezdetről álmodtunk

Ha azt mondjuk, nyögvenyelős sikerrel indította a 2018/2019-es idényt Lucien Favre gárdája, akkor nagyon finoman fogalmazunk. Axel Witsel az égéstől, Marco Reus a tizenegyes-párbajtól mentette meg a csapatot.

Elolvasom

Több tízezren ünnepelték a Borsigplatzon a kupagyőzelmet – visszatekintő (május)

A Borussia Dortmund hivatalos oldalán egy sorozatot nyitottak a szerkesztők, melyben 2017 valamennyi hónapját kivesézik a csapat háza táján történtek kapcsán. Ezt a sorozatot közöljük most nektek, nézzük, mi történt a véget érő esztendőben szeretett csapatunkkal!

Elolvasom