Pletykafészek - Élő

DortmundFanatics – Rólunk

 

Weboldalunk 2012. június 1-én látott napvilágot. Indulásunkkor egy  főszerkesztővel és főszerkesztő-helyettessel, illetve négy fordítóval/híríróval kezdtük meg a munkát.

Az oldalunk információs portál jelleggel üzemel a Borussia Dortmund csapatával kapcsolatban a magyar közönség számára, hogy idehaza is fellelhetőek legyenek a külföldi oldalak által leközölt hírek. Főbb kitűzésünk, hogy a portálunkon összehozzunk egy remek, nagyszerű társaságot Magyarországon, a csapathoz kötődően. A “szájtunk” gondosan válogatott cikkekből, tartalmi elemekből, és hiteles forrásokból dolgozik, többnyire a forrásaink: BVB.de, SkySports.com, Goal.com, Sport1.de, Kicker.de, illetve a német és angol Wikipédia és a liga anyaoldala a Bundesliga.de!

Igyekeztünk a valóságnak megfelelően egy letisztult kinézetet választani az oldalhoz, amely a csapat színkollekcióját hűen, s egyben teljes mértékben reprezentálja. Külön köszönetet szeretnénk mondani, hiszen az oldal Gerendai Bálint és Molnár Martin apróbb munkálatai nélkül nem jöhetett volna létre, amelyekért hálásak vagyunk!

Reméljük, hogy a munkánk gyümölcse elnyeri tetszésedet  – mindezek mellett minden hasznos információt megtalálsz a kedvenc csapatoddal kapcsolatban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.