DortmundFanatics – Rólunk

Weboldalunk 2012. június 1-én látott napvilágot. Indulásunkkor egy főszerkesztővel és főszerkesztő-helyettessel, illetve négy szerkesztővel kezdtük meg a munkát.

A DortmundFanatics.Hu szurkolói oldalként üzemel. Megpróbálunk minden, a csapattal kapcsolódó információt eljuttatni a magyar szurkolókhoz. A hivatalos klubhírek, információk, nemzetközi sajtóban megjelent anyagok mellett saját tartalmakkal, elemzésekkel, adatbázisokkal és meccsközvetítésekkel is szolgálunk.

Célunk, hogy a megfelelő arányban, megtartva a minőséget, az oldal kilépjen hírportáli státuszából és közösségként működjön. A DF-en ennek érdekében a hírek mellett megjelennek a szerkesztők saját nézetei, véleményei is. Főbb kitűzésünk, hogy a portálunkon összehozzunk egy remek, nagyszerű társaságot Magyarországon, a csapathoz kötődően. A “szájtunk” gondosan válogatott cikkekből, tartalmi elemekből, és hiteles forrásokból dolgozik, többnyire a forrásaink: BVB.de, SkySports.com, Goal.com, Sport1.de, Kicker.de, valamint a Bundesliga hivatalos német és angol nyevlű oldala!

Igyekeztünk a valóságnak megfelelően egy letisztult kinézetet választani az oldalhoz, amely a csapat színkollekcióját hűen, s egyben teljes mértékben reprezentálja. Külön köszönetet szeretnénk mondani, hiszen az oldal Gerendai Bálint és Molnár Martin apróbb munkálatai nélkül nem jöhetett volna létre, amelyekért hálásak vagyunk!

Reméljük, hogy a munkánk gyümölcse elnyeri tetszésedet – mindezek mellett minden hasznos információt megtalálsz a kedvenc csapatoddal kapcsolatban!

DortmundFanatics.Hu – Tőlünk. Nektek. Értetek.