A webhely használati feltételei

1. Feltételek

A https://dortmundfanatics.hu oldalról elérhető Weboldal elérésével Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Weboldal használati feltételeit, és elfogadja, hogy Ön felelős a vonatkozó helyi törvények szerinti megállapodásért. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos hozzáférnie ehhez az oldalhoz. A Weboldalon található anyagokat szerzői jog és védjegyjog védi.

2. Licenc használata

A dortmundfanatics.hu weboldalán található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése engedélyezett, csak személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy licenc megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és a licenc alapján nem teheti meg:

Ez lehetővé teszi a dortmundfanatics.hu számára, hogy felmondja a szolgáltatást a korlátozások megsértése esetén. Felmondás esetén a megtekintési joga is megszűnik, és meg kell semmisítenie a birtokában lévő letöltött anyagokat, legyen az nyomtatott vagy elektronikus formátumú.

3. Jogi nyilatkozat

A dortmundfanatics.hu weboldalán található összes anyag „ahogy van”. A dortmundfanatics.hu nem vállal garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, ezért minden egyéb garanciát érvénytelenít. Továbbá a dortmundfanatics.hu nem vállal semmilyen kijelentést a Weboldalán található anyagok felhasználásának pontosságával vagy megbízhatóságával kapcsolatban, vagy más módon az ilyen anyagokkal vagy a jelen Webhelyre hivatkozott webhelyekkel kapcsolatban.

4. Korlátozások

A

dortmundfanatics.hu vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely a dortmundfanatics.hu weboldalán található anyagok felhasználásából vagy felhasználásának lehetetlenségéből ered, még akkor sem, ha a dortmundfanatics.hu vagy a jelen Webhely meghatalmazott képviselője értesítést kapott. szóban vagy írásban, az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett garanciák korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Revíziók és hibák

A dortmundfanatics.hu weboldalán megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. A dortmundfanatics.hu nem ígéri, hogy a weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. A dortmundfanatics.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a Weboldalán található anyagokat. A dortmundfanatics.hu nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.

6. Linkek

A

dortmundfanatics.hu nem vizsgálta át az összes webhelyére hivatkozott webhelyet, és nem vállal felelősséget az ilyen linkelt webhelyek tartalmáért. A link jelenléte nem jelenti azt, hogy a dortmundfanatics.hu jóváhagyja az oldalt. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. A webhely használati feltételeinek módosításai

A

dortmundfanatics.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja a Webhelyére vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A Webhely használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételek aktuális verzióját.

8. Az Ön adatvédelme

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi irányelveinket.

9. Irányadó jog

A dortmundfanatics.hu Weboldalával kapcsolatos bármely igényre a hu törvényei az irányadók, annak kollíziós rendelkezéseire való tekintet nélkül.